Sector indústria càrnica

Sector indústria càrnica  Neteja i higienització

En el sector de la neteja càrnica, una de les dificultats més concurrents és la varietat dels preparats i els diferents tractaments i acabats.

Per això desenvolupem i dissenyem un pla de higienització i neteja personalitzat per a cadascun dels nostres clients. On incloem tots els processos de neteja i desinfecció de la planta que estiguin en el servei.

La coordinació i control de servei rigorós dels processos per part del personal responsable del servei, amb els quals complementem amb una formació adequada, implica la millora contínua en la neteja i desinfecció.

Sistema de treball

L’exigència del sector ens obliga a mantenir un nivell molt alt en el servei, adaptant-nos i dinamitzant en els puntals de producció entenent el negoci del nostre client.

Una bona planificació, amb un disseny del pla d’higiene i neteja, un correcte dimensionament de les tasques, una mecanització dels treballs, la utilització de la tecnologia i una implementació d’una estructura de gestió que ens va a permetre el desenvolupament d’aspectes.

Una vegada implantat el servei apliquem un procés de millora contínua que ens possibilita optimitzar el servei i ser cada vegada més eficients.

Productes

Sempre utilitzem els millors productes del mercat, productes que estiguin homologats per a l’ús en la indústria alimentària.

Serveis del sector de la indústria càrnica

Contacta amb nosaltres

dowhileSector indústria càrnica