Neteja de fermentadora

Les indústries en el sector de pastes i masses congelades, requereixen de maquinària, emmagatzematge en càmeres i túnels que mantinguin els productes a una temperatura i condicions que impedeixi la seva deterioració.

Aquest equip productiu resulten ser microambients el manteniment del qual i la relació amb la resta d’ambients en les instal·lacions tenen quantiosos costos i dificultats.

A causa d’aquestes dificultats Grupo BN Facility Services realitza controls de prevenció i de higienització de forma personalitzada. Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja, donem especial importància a la neteja de fermentadora.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja de fermentadora

Sol·licita pressupostDavid ClapésNeteja de fermentadora