Grupo BN / Serveis / Neteja industrial / Sector de pastes i masses congelades

Sector de pastes i masses congelades

Sector de pastes i masses congelades Higiene i desinfecció permanent

El sector de pastes i masses congelades treballa amb productes peribles requereix de maquinària, emmagatzematge en càmeres i túnels que mantinguin els productes a una temperatura i condicions que impedeixi la seva deterioració.

Aquest equip productiu, resulten ser microambients, el manteniment del qual i la relació amb la resta d’ambients en les instal·lacions tenen quantiosos costos i dificultats. A causa d’aquestes dificultats Grupo BN Facility Services realitza controls de prevenció i de higienització de forma personalitzada.

Personal especialitzat en el sector

Grupo BN Facility Services disposa de personal especialitzat per a la neteja en el sector de pastes i masses congelades. Les intervencions realitzades evitaran els problemes causats per exemple en les cambres frigorífiques on es poden acumular les plaques de gel, a més de mantenir els ambients ozonitzats i higiènicament nets.

Informes tècnics

A mesura que es duu a terme la neteja s’inspecciona la zona per diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallessin en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Serveis del sector de pastes i masses congelades

Sol·licita pressupostDavid ClapésSector de pastes i masses congelades