Grupo BN / Serveis / Neteja industrial / Sector automoció i auxiliars

Sector automoció i auxiliars

Sector automoció i auxiliars Mètode de neteja altament qualificat

Grupo BN Facility Services considera la neteja de les cabines de pintura com un dels factors dins del sector de l’automoció amb un alt nivell d’exigència. Disposem d’una metodologia de treball altament qualificada i estructurada. Un sistema de neteja específica per a cabines de pintura.

Analitzem la situació actual de les dependències i dels procediments utilitzats i procedim a aplicar el nostre mètode específic per així poder aportar les possibles millores a efectuar. Aquest s’implanta i es comprova si a nivell global de resultats és beneficiós, analitzant-ho molt d’aprop durant el transcurs de la seva implantació.

Sistema de treball

Apliquem una protecció de greix o producte alternatiu a partir de sistemes de bomba de pressió airless estalviant, en conseqüència, en l’alt consum de greix i disminuint la inversió en coàguls.

Apliquem de protecció a les parets de les cabines de pintura mitjançant gels especials, que estalvien en l’ús de dissolvents. Canviem alguns dels útils de treball per a l’obtenció d’una major productivitat.

Controlem minuciosament l’espessor de la pintura acumulada a les cadenes i ganxos perquè en la seva posterior decapació es generi una menor quantitat de fums i contaminació.

Serveis del sector automoció i auxiliars

Sol·licita pressupostDavid ClapésSector automoció i auxiliars