Grupo BN / Serveis

Serveis

La rendibilitat, creixement i supervivència de tota empresa, en aquesta nova era dels negocis, estan determinades per la seva capacitat per transformar-se en organitzacions intel·ligents; que aconsegueixin el millor servei per als seus clients.

A través de les nostres divisions, a Grupo BN Facility Services, oferim la integració de tots els serveis que necessita una empresa o institució tant en el sector secundari com en el terciari. Les sinergies que es produeixen afavoreixen una millor racionalització de costos i un major coneixement de les necessitats, que alhora es tradueixen en un millor servei.

Grupo BN Facility Services ofereix serveis de neteja en tots els sectors i a tot el territori espanyol. La seva rellevant posició en el mercat és el resultat de la seva ambició empresarial i la seva flexibilitat davant les demandes cada vegada més exigents.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d'indústria.

Grupo BN Facility Services ofereix serveis d'externalització de determinats processos, activitats o llocs de treball perquè els nostres clients puguin dedicar-se a les activitats clau del negoci.

Grupo BN Facility Services disposa de personal altament qualificat amb llargs anys d'experiència, així com els mitjans i les tècniques d'última generació, sempre amb la flexibilitat necessària per personalitzar el servei i ajustar-lo a les seves exigències.

    Sol·licita pressupost    David ClapésServeis