Servicios Grupo BN

Serveis

La rendibilitat, creixement i supervivència de tota empresa, en aquesta nova era dels negocis, estan determinades per la seva capacitat per transformar-se en organitzacions intel·ligents; que aconsegueixin el millor servei per als seus clients.

Grup BN ofereix la integració de tots els serveis de neteja general i els serveis de neteja industrial que necessita qualsevol companyia, tant en el sector secundari com en el terciari. Oferim també la integració de tots els serveis que necessita una empresa o institució: no només la neteja general sinó també el manteniment i l’externalització de serveis.

Les sinergies que es produeixen entre el client i Grup BN afavoreixen una millor racionalització de costos i un major coneixement de les necessitats, que es tradueixen al seu torn en un millor servei.

Serveis de neteja en tots els sectors

Serveis de neteja

Grup BN Facility Services ofereix serveis de neteja en tots els sectors ia tot el territori espanyol. La seva rellevant posició en el mercat és el resultat de la seva ambició empresarial i la seva flexibilitat davant les demandes cada vegada més exigents.

Serveis de neteja industrial per qualsevol tipus de indústria

Neteja Industrial

La divisió de neteja industrial de Grup BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica a l’oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria i de client.

Grupo BN Outsourcing

Outsourcing

Grup BN Facility Services ofereix serveis d’externalització de determinats processos, activitats o llocs de treball perquè els nostres clients puguin dedicar-se a les activitats clau del negoci.

Serveis Tècnics

Grup BN Facility Services disposa de personal altament qualificat amb llargs anys d’experiència, així com els mitjans i les tècniques d’última generació, sempre amb la flexibilitat necessària per personalitzar el servei i ajustar-lo a les seves exigències.

Ells ja confien en la nostra EXPERIÈNCIA

“La nostra finalitat és oferir-te el millor servei per ajudar-te a trobar la millor solució per a tu i la teva empresa”

EMPRESA CERTIFICADA AMB LES NORMES ISO 9001 · 14001 · 45001

Contacta amb nosaltres

902 297 297

Horari  09:00 – 18:00

Email info@grupobn.es

Gemma Herediaserveis