Hotels

Hotels  A través de la nostra Divisió HORE, prestem un servei especialitzat de neteja, desinfecció i condicionament d’habitacions en hotels i apartaments.

Som conscients de la importància que té el nostre treball en la sensació de benestar que tingui el client i en la valoració de la seva estada.

Per aquest motiu, el nostre objectiu és el lliurament de les habitacions i apartaments en un perfecte estat d’ordre, neteja i desinfecció.

Per aconseguir aquest objectiu:

Adaptem i dimensionem, si és necessari, la plantilla en funció del nivell d’ocupació. Treballem amb previsions d’ocupació setmanals que lliura la governanta al responsable de la nostra Divisió HORE.

Apliquem protocols específics de neteja d’habitacions, així com els productes i maquinària d’última generació.

Designem un supervisor extern que controla de forma permanent el servei ofert, i roman a la disposició del nostre client per solucionar qualsevol necessitat.

Aconseguint aquest objectiu, permetem al seu torn que els responsables de l’hotel no hagin de dedicar part de la seva jornada a estar pendents de la plantilla de neteja, i puguin dedicar tots els seus esforços a la seva principal activitat.

Hem aconseguit sobre la base de l’experiència acumulada, una optimització de processos i rendiments, que ens permeten oferir un servei òptim amb uns costos reduïts.

    Sol·licita pressupost    David ClapésHotels