Centres sanitaris

Centres sanitaris Neteja d’hospitals, clíniques, centres de salut, residències i centres de dia. Mètodes i tecnologia més actuals. Utilitzem els mètodes, sistemes i productes de neteja més actuals i específics per a centres hospitalaris.

Per aconseguir l’excel·lència tècnica:

  • Utilitzem un sistema de neteja i desinfecció diferenciat segons zones i tipologia de reg.
  • El nostre sistema està basat en la utilització de la tecnologia de microfibres, el fregat humit, classificació per codis de colors dels teixits de neteja segons l’O.M.S., ozonització i esterilització de l’aire i superfícies de sales de risc, gestió integral del nivell de qualitat prestat pel personal de centre, controls de qualitat de la placa bacteriana, especialització formativa del personal de neteja del centre, utilització de carros de neteja específics per a la neteja hospitalària.

Productes adequats:

  • Una comissió d’experts contrasten els productes escollits per a cada centre i seguiran la Directiva 91/155/CEE i els Reials decrets 363/1995, 1078/1993 i 374/2001.
  • S’utilitzaran productes com a hipoclorits sòdics, abrasius clorats, alcohols etílics, associacions d’aldehids, desinfectants amb oxigen actiu, associacions de amines terciaris i amonis quaternaris.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
David ClapésCentres sanitaris