Neteja de màquina de manipulació

Conèixer el sector i conèixer els punts crítics de neteja industrial és fonamental. Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja, donem especial importància a la neteja de màquina de manipulació.

En el sector del paper i el cartonatge és important mantenir una neteja idònia i polida per evitar impureses en la realització del producte. Per això s’utilitzen tècniques específiques per al sector de la neteja de les màquines i de les superfícies.

L’experiència de més de 15 anys treballant en aquest sector, fa que puguem entrar com partners de manera eficient i coneixent les dificultats prèvies que ens podem trobar en el servei, per posar-hi remei abans d’entrar en ell.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja màquina de manipulació

    Sol·licita pressupost    David ClapésNeteja de màquina de manipulació