Neteja de cintes transportadores

Desenvolupem i dissenyem un pla de higienització i neteja personalitzat per a cadascun dels nostres clients. On incloem tots els processos de neteja i desinfecció de la planta que estiguin en el servei. Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja càrnica, donem especial importància a la neteja de cintes transportadores.

L’exigència en el sector de la neteja càrnica, ens obliga a mantenir un nivell molt alt en el servei, adaptant-nos i dinamitzant en els puntals de producció entenent el negoci del nostre client.

Una bona planificació, amb un disseny del pla d’higiene i neteja, un correcte dimensionament de les tasques, una mecanització dels treballs, la utilització de la tecnologia i una implementació d’una estructura de gestió que ens va a permetre el desenvolupament d’aspectes.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja de cintes transportadores

    Sol·licita pressupost    David ClapésNeteja de cintes transportadores