Neteja de zona d’embotellament

A causa de la nostra àmplia experiència en el sector de l’embotellament, hem desenvolupat el nostre procés de neteja capaç d’adaptar-se fàcilment als nostres clients i sent totalment personalitzat a les seves necessitats específiques. Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja, donem especial importància a la neteja de zona d’embotellament.

En el sector d’embotellament és molt alta l’exigència en la desinfecció i higienització, igual que altres sectors com el de l’alimentació.

És per això que en Grupo BN Facility Services utilitzem els millors productes actuals al mercat per a la seva correcta higienització, garantint una perfecta engegada de la producció sense riscos.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja de zona d’embotellament

    Sol·licita pressupost    David ClapésNeteja de zona d’embotellament