Neteja de talladores

Grupo BN Facility Services realitza per a la neteja en el sector de pastes i masses congelades controls de prevenció i de higienització de forma personalitzada. Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja, donem especial importància a la neteja de talladores.

La indústria fabricadora i logística de productes peribles requereix de maquinària, emmagatzematge en càmeres i túnels que mantinguin els productes a una temperatura i condicions que impedeixi la seva deterioració.

Aquest equip productiu resulten ser microambients el manteniment del qual i la relació amb la resta d’ambients en les instal·lacions tenen quantiosos costos i dificultats.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja de talladores

Sol·licita pressupostdowhileNeteja de talladores