Indústria en general

Indústria en general  Mètodes i sistemes de treball

Els nostres mètodes de treball i sistemes de neteja són adequats a les característiques pròpies de cada sector.

Obtenim com resultat un sistema de neteja específic per a cada indústria, basant-se en un nivell d’especialització i optimització de rendiments.

Gran diversitat de serveis de neteja

La nostra filosofia és la de millora contínua. El mercat actual ens orienta al fet que les empreses tendeixen a externalitzar els serveis cap a companyies capdavanteres del sector. Treballant en aquesta línia dotem a la nostra cartera de clients de serveis del màxim valor afegit.

Redueixi costos unificant serveis en una única empresa proveïdora

Volem ser la seva millor empresa col·laboradora, per tant li oferim la possibilitat d’unificar en una única empresa proveïdora tots aquells serveis que ha de subcontractar. D’aquesta forma aconseguirà beneficiar-se en estalvi de temps, de gestió, de cost i efectivitat.

Neteges específiques per al sector industrial

Gràcies a la nostra experiència obtinguda en diversos sectors i a l’esforç del nostre Departament de R+D, oferim un equip de personal especialitzat en neteges tècniques destinat a resoldre aquells serveis més especials que requereixin de coneixements i innovació tecnològica només a l’abast d’empreses líders del sector.

Serveis per Indústria en general

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
David ClapésIndústria en general