Grupo BN / Privat: Serveis / Neteja de zones logístiques, càrrega i descàrrega

Neteja de zones logístiques, càrrega i descàrrega

Grupo BN Facility Services considera la neteja com un dels factors dins del sector de l’automoció i auxiliars amb un alt nivell d’exigència.

Disposem d’una metodologia de treball altament qualificada i estructurada. Analitzem la situació actual de les dependències i dels procediments utilitzats i procedim a aplicar el nostre mètode específic per així poder aportar les possibles millores a efectuar.

Aquest s’implanta i es comprova si a nivell global de resultats és beneficiós, analitzant-ho molt d’a prop durant el transcurs de la seva implantació.

Dins del pla d’higiene que dissenyem per a la neteja, donem especial importància a la neteja de zones logístiques, càrrega i descàrrega.

La divisió de neteja industrial de Grupo BN Facility Services demostra dia a dia la seva alta capacitat tècnica en oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria.

El seu objectiu, a més de la neteja general de la planta, és inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions o béns d’equip.

Serveis relacionats de la neteja de zones logístiques, càrrega i descàrrega

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
David ClapésNeteja de zones logístiques, càrrega i descàrrega