Grupo BN / Responsabilitat social

Responsabilitat social

A Grupo BN Facility Services coneixem i assumim les nostres responsabilitats en matèria social i, per aquest motiu, considerem en tot moment les conseqüències i l’impacte que se’n deriva de la nostra activitat a l’entorn social i ambiental que ens envolta.

Apadrinaments

A Grupo BN Facility Services, som societat col·laboradora de l’entitat Ajuda en Acció, realitzant accions d’apadrinament amb la fi de minimitzar les diferències existents entre la infantesa de regions més vulnerables en relació amb els països occidentals. Gràcies a aquestes accions, contribuïm a millorar les condicions de vida dels nens i nenes de Bangladesh, així com les de totes les persones que resideixen al seu entorn.

Solidaris

Col·laborem amb Creu Roja realitzant anualment una campanya de recollida d’aliments i joguines per facilitar la cobertura de les necessitats bàsiques a les famílies més desfavorides, convidant a participar al nostre personal de manera activa. També intentem facilitar la inserció al món laboral de persones amb risc d’exclusió social mitjançant convenis d’adhesió amb la Fundació Exit i el Programa Incorpora de La Caixa.

El compromís amb el respecte i la satisfacció de les necessitats de les persones i la societat implícit en el nostre codi ètic.

La igualtat de gènere efectiva dels treballadors/as
és un dels nostres objectius, com el són
la seguretat, la qualitat i el medi ambient.

Des de Grupo BN Facility Services ajudem als nostres clients a complir amb la LISMI

David ClapésResponsabilitat social