Grupo BN / Blog / Neteja industrial / ¿Perquè és tan important una bona neteja tècnica en el sector del packaging?

Blog

¿Perquè és tan important una bona neteja tècnica en el sector del packaging?

Una de les principals causes que poden detenir la producció en el sector del packaging és la manca d’una bona neteja tècnica de la maquinaria. L’alta sensibilitat de les noves tecnologies emprades en el sector necessita un manteniment permanent dels punts crítics que eviti problemes en el seu funcionament, amb pèrdues de temps i producció.

Arriscar-se a parar la producció y perdre part del producte per manca de manteniment es pot evitar amb una neteja tècnica realitzada per especialistes en el sector. El Grup BN disposa de personal altament qualificat amb un coneixement profund de tot el procés de producció de cartonatges per a realitzar un manteniment exhaustiu de tots els punts crítics del procés.

Anem a repassar quins son aquests punts per  conèixer lo senzill que és evitar problemes en el sector del cartonatge.

En la zona ondular

  • Encoladora. En aquet punt podem trobar-nos amb restes de cola a les pasteres i al pas del cartró que poden provocar un embús si no es realitza una bona neteja diària.
  • Empalmadores. Aquí ens podem trobar amb restes d’oli que també poden arribar a parar la producció.
  • Taula. Qualsevol petita resta de cartró residual pot embussar la bobina i provocar una acumulació d’un gran nombre de planxes de cartró en pocs segons.
  • Apiladores. Les restes de pols a las fotocèl.lules poder detenir el bon funcionament dels transfer.

A la zona de manipulació

  • Alimentador. Les acumulacions de cartró residual poden donar errades de lectura.
  • Impressores. La manca de manteniment diari de l’entintador o les fulles poden provocar acumulacions de tinta o ratllades que baixin la qualitat de la impressió.
  • Encunyadora i paletitzador. En aquests punts les zones més sensibles son les fotocèl.lules. La manca de manteniment pot provocar acumulacions de pols i restes de cartró que impedeixen unes lectures correctes.

Als magatzems

  • Magatzem de bobines. La manca de neteja al terra pot provocar micro talls i petites adherències de brutícia a les bobines que poden provocar embussos durant el procés de fabricació.
  • Magatzem de caixes. És imprescindible una bona desinsectació i neteja d’aquest magatzem, a fi i efecte que el producte acabat arribi  al client en perfectes condicions.

La divisió de neteja tècnica industrial del grup BN Facility Services posa a la teva disposició tota la seva experiència i el seu personal altament qualificat per a oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol tipus d’indústria, sempre vigilant de no interferir en el procés productiu.

No t’arrisquis a patir una aturada en la producció o a tenir problemes de qualitat per manca de manteniment. Confia la neteja tècnica de les teves instal.lacions al grup BN. Posa’t en contacte amb nosaltres i despreocupa’t.

Gemma Heredia¿Perquè és tan important una bona neteja tècnica en el sector del packaging?