Grupo BN / Blog / Neteja industrial / La neteja correcta de les maquines, factor decisiu per a la qualitat del producte.

Blog

La neteja correcta de les maquines, factor decisiu per a la qualitat del producte.

La neteja correcta de la maquinària industrial no tan sols és crucial per al sector alimentari sinó també per a qualsevol indústria. Els residus que poden romandre en les diferents parts de les màquines poden comprometre la qualitat del producte, forçant en el millor dels casos a detenir la producció o a destruir tot un lot de fabricació.

El sector alimentari és un dels més conscients de la importància d’efectuar neteges professionals exhaustives en tota la cadena de producció. El risc a una possible contaminació del producte és molt elevat i les empreses ja estableixen protocols de neteja de manera sistemàtica.

Així  i tot, quan una empresa alimentària vol certificar el seu producte, necessita l’ajuda d’empreses especialitzades en neteges tècniques industrials per a acabar d’implementar tots els requisits que requereixen aquestes certificacions.

Tots els sectors industrials requereixen neteges tècniques específiques.

A més del sector alimentari, tots els sectors industrials són sensibles a la falta de neteges tècniques realitzades per professionals coneixedors de la idiosincràsia del sector.

Per posar uns exemples, en el sector del paper i cartonatge els residus de paper, oli o cola en màquines com a encoladores, talladores o taules poden causar embussos i taques que comporten pèrdues de temps i parades en la producció. Aquests problemes els solen compartir amb la indústria de les arts gràfiques, qui a més ha de fer front a les restes de tinta que poden comprometre la qualitat de la impressió.

En la indústria químic-farmacèutica i cosmètica la neteja tècnica és tan important com en l’alimentària, ja que una possible contaminació pot comprometre totalment la qualitat del producte. La neteja tècnica que realitza Grup BN en sales blanques i espais aïllants és específica per a aquesta mena d’indústria, complint tots els requisits d’exigència i qualitat necessaris.

La divisió de neteja tècnica industrial del Grup BN posa a la disposició dels seus clients tota la seva experiència i el seu personal altament qualificat per a oferir les millors solucions preventives de neteja per a qualsevol mena d’indústria, sempre sense interferir en el procés de producció.

Les divisions de Grup BN estan especialitzades en cada sector industrial per a oferir un servei de neteja tècnica professional.

 Grup BN disposa d’un equip de 2.000 persones que presten servei a més de 1.500 centres de treball repartits per tot el país. Amb una àmplia experiencia des de 1972, podem ocupar-nos de la neteja sanitària i desinfecció de la seva empresa d’indústria càrnia a Barcelona, Madrid, Euskadi, Aragó, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Galícia, Astúries, Navarra i La Rioja.

No s’arrisqui a detenir la producció o a tenir problemes de qualitat per falta de manteniment o neteges defectuoses. Confiï la neteja tècnica de les seves instal·lacions al Grup BN. Contacti amb nosaltres i despreocupi’s. Estem per a ajudar-lo.

Gemma HerediaLa neteja correcta de les maquines, factor decisiu per a la qualitat del producte.