Grupo BN / Blog

Blog

La nostra divisió de subcontractació de processos logístic i industrial treballa per millorar el nivell de satisfacció de les empreses

Outsourcing: Quin és el nivell de satisfacció actual de la teva empresa en relació amb la gestió de processos externalitzats? Un 32% declara tenir un elevat nivell de satisfacció. Un 36% declara tenir un nivell mitjà de satisfacció. Un 11% declara no operar un baix nivell de satisfacció. Un 21% declara que no treballen amb

Gemma HerediaLa nostra divisió de subcontractació de processos logístic i industrial treballa per millorar el nivell de satisfacció de les empreses
Leer Más

La neteja correcta de les maquines, factor decisiu per a la qualitat del producte.

La neteja correcta de la maquinària industrial no tan sols és crucial per al sector alimentari sinó també per a qualsevol indústria. Els residus que poden romandre en les diferents parts de les màquines poden comprometre la qualitat del producte, forçant en el millor dels casos a detenir la producció o a destruir tot un lot de fabricació.

Gemma HerediaLa neteja correcta de les maquines, factor decisiu per a la qualitat del producte.
Leer Más

Neteja tècnica industrial eficient: com es realitza?

Les empreses especialitzades en neteges tècniques industrials com a Grup BN basen la seva eficiència en dos aspectes clau: la formació i capacitació del seu equip de treball i la maquinària utilitzada per a aconseguir els millors resultats. Disposar de maquinària no és cap garantia d’un treball ben fet si no hi ha un pla de neteja dissenyat específicament per a cada empresa. En funció d’aquest pla, es triaran les tècniques més adequades per a cada client. Li interessa saber com treballem i el que podem fer per a la seva empresa?

Gemma HerediaNeteja tècnica industrial eficient: com es realitza?
Leer Más

La importància de la contaminació creuada en la indústria alimentària

La prevenció de la contaminació creuada és un dels grans reptes de la indústria alimentària. Patògens, cossos estranys, al·lergògens, contaminants ambientals… la contaminació creuada es pot evitar amb la implantació de bones pràctiques que ajudin a prevenir, avaluar i controlar els riscos abans que es detecti el problema.

Gemma HerediaLa importància de la contaminació creuada en la indústria alimentària
Leer Más

La importància de la desinfecció i neteja sanitària en temps de covid

La protecció enfront del Coronavirus és el repte al què ens enfrontem per a tornar a reprendre les nostres activitats i els nostres negocis. El distanciament social i les mesures d’higiene extremes seran crucials per a mantenir la corba de contagis en descens fins a la seva total desaparició i prevenir nous brots en el futur. La neteja sanitària i les desinfeccions professionals formaran part de la rutina de tots els centres de treball i espais públics després de la COVID-19.

Gemma HerediaLa importància de la desinfecció i neteja sanitària en temps de covid
Leer Más

Arts gràfiques i impremtes: redueix els teus costos amb una correcta neteja i manteniment d’equips

Els programes de neteja i manteniment de la maquinària de qualsevol sector industrial són molt importants per assegurar un funcionament correcte. Els errors o fallades durant el procés productiu sempre comporten pèrdues per interrupcions, parades o la inutilització d’una part del material per culpa d’errors de lectura. 

Gemma HerediaArts gràfiques i impremtes: redueix els teus costos amb una correcta neteja i manteniment d’equips
Leer Más

¿Perquè és tan important una bona neteja tècnica en el sector del packaging?

Una de les principals causes que poden detenir la producció en el sector del packaging és la manca d’una bona neteja tècnica de la maquinaria. L’alta sensibilitat de les noves tecnologies emprades en el sector necessita un manteniment permanent dels punts crítics que eviti problemes en el seu funcionament, amb pèrdues de temps i producció.

Gemma Heredia¿Perquè és tan important una bona neteja tècnica en el sector del packaging?
Leer Más