Grupo BN / Blog / Neteja industrial / 7 criteris imprescindibles per a seleccionar una empresa de Facility Services de confiança

Blog

7 criteris imprescindibles per a seleccionar una empresa de Facility Services de confiança

Escollir una bona empresa de Facility Services per a la neteja i manteniment de les nostres oficines y de la maquinària de la fàbrica és essencial per a garantir la qualitat del servei o del producte que oferim als nostres clients.

Les oficines i locals oberts al públic necessiten una neteja de qualitat que asseguri la salut dels treballadors i doni al client una imatge d’excel.lència. Les neteges industrials i el manteniment de la maquinària fet per mans expertes ens donen la seguretat de no tenir problemes al llarg del procés productiu a les nostres fàbriques i de que el producte arribi al client amb els estàndards de qualitat que desitgem.

Escollir una empresa que ens ofereixi aquests serveis i en la qual puguem confiar cegament no és tasca fàcil. Per això anem a enumerar els punts més importants que hem de considerar abans de contractar els serveis d’una empresa de Facility Services. 

  1. Que tingui experiència en el sector, que transmeti compromís i garanties de qualitat. L’experiència és fonamental per tal de poder proporcionar un servei d’excel·lència. Ha de tenir una adreça física fàcilment localitzable per poder contactar en cas necessari i una pàgina web on s’expliquin tots els serveis que ofereixen a client.
  2. Que ofereixi un bon servei amb suficients mitjans tècnics. Una bona companyia ha de poder oferir qualsevol servei per difícil que sigui, ja que comptarà amb els mitjans tècnics necessaris. Ha de disposar també d’equipament de qualitat adequat per a cada servei i treballar amb tècniques d’última generació.
  3. Que compti amb personal altament capacitat. Les neteges industrials requereixen personal amb un alt grau de professionalització en el sector industrial en què actuen. Una mala gestió de la neteja industrial pot portar a parades de la producció o a el deteriorament de de la maquinària. L’empresari ha de poder confiar cegament en l’experiència dels tècnics de neteja i manteniment i en els seus criteris i decisions.

4. Que sigui una empresa compromesa amb la qualitat. Els certificats de qualitat són la garantia que l’empresa ha superat els processos de verificació i té un compromís absolut en oferir un servei de qualitat als seus clients.

5. Que l’empresa sigui respectuosa amb el medi ambient. Una bona empresa de Facility i neteges industrials hauria de fer servir productes i mètodes de neteja ecològics dissenyats per preservar la salut de les persones i ajudar a preservar el medi ambient.

6. Que sigui flexible per adaptar-se a les necessitats del client. Cada client té les seves pròpies característiques i una bona empresa de Facility Management ha de poder adaptar-se a aquestes necessitats. La neteja i el manteniment no han de ser una preocupació afegida per a l’empresari.

7. Que es preocupi pels seus treballadors. Disposar de personal qualificat i satisfet amb el seu treball és la garantia d’un servei de qualitat. Una bona empresa ha de fomentar una política de recursos humans que ofereixi igualtat d’oportunitats a tots els seus treballadors i procuri la conciliació laboral i familiar dels seus empleats.

Esperem que aquestes recomanacions hagin estat d’ajuda per poder triar una empresa de serveis generals que respongui als estàndards de qualitat que qualsevol negoci exigeix.

Grup BN Facility Services és un grup d’empreses amb experiència des de 1972. Des d’aquesta data, el nostre objectiu ha estat sempre actuar i treballar amb la lògica de client, formant amb ell un equip per aconseguir l’excel·lència. 

Disposem d’un equip de 2.000 professionals que presten servei a més de 1.500 centres de treball repartits per tot el país. Tenim seus a Barcelona i Madrid i seus operatives a Euskadi, Aragó, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Galícia, Astúries, Navarra i la Rioja.

Comptar amb l’assessoria i els serveis de Grup BN Facility Services vol dir despreocupar-se per sempre de la neteja i el manteniment de l’empresa, tenint la certesa que has confiat en un equip professional que tindrà cura de les teves instal·lacions i et donarà un servei d’excel·lència. Contacta amb les nostres oficines per obtenir un pressupost detallat del servei més adequat per les teves necessitats. T’estem esperant.

Gemma Heredia7 criteris imprescindibles per a seleccionar una empresa de Facility Services de confiança